سفارش تبلیغ
صبا ویژن

bamafitsho

گلوتامین در بدنسازی

اگر به باشگاه بدنسازی رفته باشید حتما تا به حال اسم گلوتامین رو شنیدید گلوتامین یک مکمل است که قصد دارم در اینجا شما رو بیشتر با اون آشنا کنم . گلوتامین یکی از فراوان ترین اسیدهای آمینه در بدن است و توسط عضلات ، کبد، قلب و شش ها ساخته میشود . تصور بر این است که مکمل گلوتامین وزن عضله را افزایش میدهد و خطر ابتلا به آنفولانزا و دیگر عفونت ها را کاهش میدهد . به دلیل اینکه گلوتامین در ساخت عضله نقش دارد و از آنجایی که فعالیت ورزشی شدید می تواند مقادیر گلوتامین را کاهش دهد به نظر میرسد مکمل گلوتامین بتواند به افزایش وزن عضله کمک نماید .

گلوتامین در بدنسازی

در تحقیقی که انجام شد به وسیله کانداو و همکاران در سال 2001 میلادی ، مصرف گلوتامین به مقدار ./9 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن ، بر عملکرد عضله هنگام تمرین قدرتی اثر نداشته است . گلوتامین منبع سوختی مهمی برای لنفوسیت ها و ماکروفاژها ( سلولهای ویژه ای که بخشی از دستگاه ایمنی اند ) میباشد . به نظر میرسد ورزشکاران رشته های ورزشی استقامتی یا دارای تمرین های شدید ، برای ابتلا به عفونت مستعدتر باشند . این احتمالا به این علت است که فعالیت ورزشی شدید سبب کاهش مقادیر گلوتامین خون میشود و در نتیجه ، دستگاه ایمنی را تحت فشار یا استرس قرار میدهد .

به تازگی هیچ پژوهشی مزیت ثابت گلوتامین در کاهش خطر سرماخوردگی و تقویت دستگاه ایمنی را نشان نداده است . این ممکن است در بخشی به این دلیل باشد که افراد آماده کمتر دچار سرماخوردگی و آنفولانزا میشوند . بررسی مطالعات انججام شده توسط گلیسون و فیلیپس دو محقق مشهور از دانشگاه لاف برو انگلستان تایید می کند گلوتامین اثر نیروزایی ندارد ، توده عضلانی را افزایش نمی دهد ، برگشت به حالت اولیه پس از فعالیت ورزشی را یاری نمی کند و عملکرد ایمنی را بهبود نمی بخشید شواهد فوق به حدی قوی نیست که بتوان مصرف مکمل گلوتامین را به ورزشکاران پیشنهاد کرد . در یک کلام پولتون رو خرج مکمل های دیگر کنید تا نتیجه بهتری بگیرید و مصرف گلوتامین توصیه نمیشه .  خدانگهدار. برای اطلاع بیشتر درباره مکمل گلوتامین می توانید از مقالات دیگر در این زمینه استفاده کنید .